Residentie

Kasteel Zuyderhoudt

Berg en Terblijt - Valkenburg

Residentie Kasteel Zuyderhoudt

Zorgappartementen in een beschermde woon- en leefomgeving 

Het voormalige Kasteel Geulzicht in Berg en Terblijt - Valkenburg krijgt een nieuwe bestemming als woon-zorgcomplex voor ouderen met geheugenproblemen. Hier worden in totaal 26 prachtige zorgappartementen onder de naam Residentie Kasteel Zuyderhoudt gerealiseerd. 

De zorgappartementen met 24-uurszorg bieden een beschermde woon- en leefomgeving. De ruime woon-/slaapkamers met badkamer zijn volledig aangepast en mogen zelf ingericht worden. Daarnaast kunnen bewoners vertoeven in de gemeenschappelijke ruimten en tuin. Zo kunnen zij genieten van het gezelschap van medebewoners, maar is er ook voldoende eigen privacy.

Verwachte openingsdatum: september 2024

Voor meer informatie over de zorgappartementen in Residentie Kasteel Zuyderhoudt, klik op onderstaande button en download de brochure.

Download brochure

26 zorgappartementen

 

Inschrijven 

Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

GEN Residenties

Impressies Residentie Kasteel Zuyderhoudt

Locatie Zuyderhoudt

Inschrijven Residentie Zuyderhoudt

GEN Residenties biedt passende kleinschalige huisvesting aan voor bewoners in Zuid-Limburg met een lichamelijke of cognitieve zorgvraag. 

Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

GEN Residenties

Onze zorglocaties

GEN Residenties heeft residenties gerealiseerd in Heerlen, Sittard, Schinnen, Meerssen en Houthem-Valkenburg. In de nabije toekomst komen er ook woon-zorgcomplexen in Nieuwenhagen en Geleen.