Residentie

Vroenhof

GEN Residenties

Residentie Vroenhof

Zorgstudio’s in een bescherme woon- en leefomgeving 

Onze zorgstudio’s met 24-uurszorg bieden een beschermde woon- en leefomgeving. De ruime woon-/slaapkamers met badkamer zijn volledig aangepast en mogen zelf ingericht worden. Daarnaast kunnen bewoners vertoeven in de gemeenschappelijke ruimten en tuin. Zo kunnen zij genieten van het gezelschap van medebewoners, maar is er ook voldoende eigen privacy.

Voor meer informatie over de zorgstudio's van Residentie Vroenhof, klik op onderstaande button en download de brochure.

Download brochure

 

Luxe aanleun-serviceappartementen

Hier heeft u alle ruimte voor uzelf in uw eigen woning, maar kunt u er ook gemakkelijk het gezelschap van anderen opzoeken en van servicediensten gebruik maken. Zorg is op afroep beschikbaar. 

Voor meer informatie over de aanleun-serviceappartementen van Residentie Vroenhof, klik op onderstaande button en download onze brochure.

Download brochure

19 zorgstudio’s + 40 aanleun-serviceappartementen

 

GEN Residenties

Impressies Vroenhof

Locatie Houthem

Inschrijven Residentie Vroenhof

GEN Residenties biedt passende kleinschalige huisvesting aan voor bewoners in Zuid-Limburg met een lichamelijke of cognitieve zorgvraag. 

Wilt u zich inschrijven voor een zorgstudio of aanleun-serviceappartement? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

GEN Residenties

Onze zorglocaties

GEN Residenties heeft residenties gerealiseerd in Heerlen, Sittard, Schinnen, Meerssen en Houthem-Valkenburg. In de nabije toekomst komen er ook woon-zorgcomplexen in Nieuwenhagen en Geleen.