Residentie

Schandelermolen

GEN Residenties

Residentie Schandelermolen

Zorgstudio's met 24-uurszorg 

Onze zorgstudio’s met 24-uurszorg bieden een beschermde woon- en leefomgeving. De ruime woon-/slaapkamers met badkamer zijn volledig aangepast en mogen zelf ingericht worden. Daarnaast kunnen bewoners vertoeven in de gemeenschappelijke ruimten en tuin. Zo kunnen zij genieten van het gezelschap van medebewoners, maar is er ook voldoende eigen privacy.

Voor meer informatie over de zorgstudio's van Residentie Schandelermolen, klik op onderstaande button en download onze brochure.

Download brochure

Luxe aanleun-serviceappartementen

De aanleun-service appartementen zijn er voor ouderen met een minimale zorgindicatie die nog wel zelfstandig kunnen en willen wonen. Hier heeft u alle ruimte voor uzelf in uw eigen woning, maar kunt u er ook gemakkelijk het gezelschap van anderen opzoeken en van servicediensten gebruik maken. Zorg is op afroep beschikbaar.

Download brochure

22 zorgstudio’s + 10 aanleun-serviceappartementen

GEN Residenties

Impressies Schandelermolen

Locatie Heerlen

Inschrijven Residentie Schandelermolen

GEN Residenties biedt passende kleinschalige huisvesting aan voor bewoners in Zuid-Limburg met een lichamelijke of cognitieve zorgvraag. 

Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

GEN Residenties

Onze zorglocaties

GEN Residenties heeft residenties gerealiseerd in Heerlen, Sittard, Schinnen, Meerssen en Houthem-Valkenburg. In de nabije toekomst komen er ook woon-zorgcomplexen in Nieuwenhagen en Geleen.