Residentie

Schinnen

GEN Residenties

Residentie Schinnen 

Zorgstudio's met 24-uurszorg
Onze zorgstudio’s met 24-uurszorg bieden een beschermde woon- en leefomgeving. De ruime woon-/slaapkamers met badkamer zijn volledig aangepast en mogen zelf ingericht worden. Daarnaast kunnen bewoners vertoeven in de gemeenschappelijke ruimten en tuin. Zo kunnen zij genieten van het gezelschap van medebewoners, maar is er ook voldoende eigen privacy.

Voor meer informatie over de zorgstudio's van Residentie Schinnen, klik op onderstaande button en download de brochure.

Download brochure

Luxe aanleun-serviceappartementen
Hier heeft u alle ruimte voor uzelf in uw eigen woning, maar kunt u er ook gemakkelijk het gezelschap van anderen opzoeken en van servicediensten gebruik maken. Zorg is op afroep beschikbaar. 

Voor meer informatie over de aanleun-serviceappartementen van Residentie Schinnen, klik op onderstaande button en download onze brochure.

Download brochure

17 zorgstudio’s + 9 aanleun-serviceappartementen

GEN Residenties

Impressies Schinnen

Locatie Schinnen

Inschrijven Residentie Schinnen

GEN Residenties biedt passende kleinschalige huisvesting aan voor bewoners in Zuid-Limburg met een lichamelijke of cognitieve zorgvraag. 

Wilt u zich inschrijven voor een woning of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

GEN Residenties

Onze zorglocaties

GEN Residenties heeft residenties gerealiseerd in Heerlen, Sittard, Schinnen, Meerssen en Houthem-Valkenburg. In de nabije toekomst komen er ook woon-zorgcomplexen in Nieuwenhagen en Geleen.