Open Dag Emma Nieuwenhagen Landgraaf

woensdag 13 september 2023
hero-residentie-emma.jpg

Woon-zorgcomplex Residentie Emma opent op zondag 24 september van 12.00 - 16.00 uur haar deuren tijdens een Open Dag. Op deze dag krijgt u de kans om in het nieuw gebouwde woon-zorgcomplex in Nieuwenhagen (Landgraaf) te komen kijken en meer informatie te krijgen over de hoogwaardige zorgdiensten die worden geleverd door Nobama Care.

Deze open dag biedt een uitstekende gelegenheid voor geïnteresseerde toekomstige bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners om een kijkje te komen nemen. Tijdens de Open Dag is er de mogelijkheid om persoonlijk rondgeleid te worden door het zorgpersoneel. Daarnaast zijn er verschillende medewerkers aanwezig om inzicht te geven in het brede scala aan zorgdiensten en voorzieningen die Residentie Emma biedt. Wij vertellen u graag meer over alle faciliteiten en de voordelen van het wonen in Residentie Emma.

Woon-zorglocatie
Residentie Emma, gelegen op de hoek van de Emmastraat en de Prins Bernhardstraat in Nieuwenhagen, is een modern woon-zorgcomplex. Hier biedt Nobama Care 24 ruime zorgstudio´s voor ouderen die behoefte hebben aan 24-uurszorg en nog 9 aanleun-service appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen en een beroep kunnen doen op zorg op maat. Bewoners genieten van privacy, maar kunnen desgewenst ook meedoen aan gemeenschappelijke activiteiten, afhankelijk van hun individuele behoeften en voorkeuren.

Nobama Care
Nobama Care is een toonaangevende zorgverlener die bekend staat om hun uitstekende zorgdiensten en een persoonlijke benadering. Met een team van hoogopgeleide zorgprofessionals streven zij ernaar om de gezondheid en het welzijn van onze bewoners te bevorderen. Hun deskundige zorgteams zijn 24/7 beschikbaar en bieden ondersteuning op maat, met inachtneming van de unieke behoeften en voorkeuren van elke bewoner.

Van harte welkom
De Open Dag van Residentie Emma vindt plaats op zondag 24 september van 12.00 tot 16.00 uur. We nodigen iedereen uit om langs te komen die geïnteresseerd is in onze woonzorgfaciliteiten en de zorgdiensten van Nobama Care. Of u nu op zoek bent naar zorg voor uzelf, een familielid of een vriend, deze dag biedt een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden te ontdekken en al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Residentie Emma verwelkomt begin oktober haar eerste bewoners. Voor meer informatie over wonen bij Residentie Emma of een persoonlijke rondleiding kunt u contact opnemen met Karin Smeets of Hilde van Mulken via T: 043 241 0002 of via info@nobamacare.nl.