Open dagen Residentie Kasteel Zuyderhoudt

zondag 12 mei 2024
NobamaCare-Zuyderhoudt-Afbeelding-2.1.jpg

Nieuwe zorgresidentie Berg en Terblijt opent deuren

Zorgorganisatie Nobama Care nodigt u uit voor twee exclusieve Open Dagen van Residentie Kasteel Zuyderhoudt te Berg en Terblijt. Op zondag 2 juni en zondag 30 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur, verwelkomen we geïnteresseerden om deze nieuwe residentie te komen bezoeken.

Deze Open Dagen bieden een unieke gelegenheid om de gloednieuwe zorgresidentie Kasteel Zuyderhoudt met in totaal 26 luxe zorgappartementen voor ouderen met geheugenstoornissen te verkennen. Ook komt u meer te weten over de hoogwaardige diensten en faciliteiten van de zorg die hier wordt geboden door Nobama Care. Tijdens uw bezoek kunt u een rondleiding volgen door het gerestaureerde kasteel en het nieuwbouwgedeelte, kennis maken met het toegewijde team en meer te weten komen over de zorg- en verblijfsopties.

Aanmelden verplicht
Om deel te nemen aan een van de Open Dagen is aanmelding verplicht via deze link, per e-mail of telefonisch via  +31 (0)43 241 0002.

Details open dagen
Data: zondag 2 juni en zondag 30 juni
Tijd: van 11.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Residentie Kasteel Zuyderhoudt, Vogelzangweg 2, 6325 PN Berg en Terblijt

Samen met Nobama Care kijken wij ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens onze Open Dagen en de tijdloze schoonheid van Residentie Kasteel Zuyderhoudt te komen bewonderen. Voor meer informatie neem een kijkje op de locatiepagina of neem contact op met Nobama Care per e-mail of per telefoon via  +31 (0)43 241 0002.